Kan jeg se e-mailadresser på dem, som har købt billet og downloade en gæsteliste?

Ja. E-mailadresser på dine billetkøbere fremgår af alle typer af gæstelister med undtagelse ’den enkle gæsteliste’, som vi beskriver nedenfor. Der findes 4 forskellige gæstelister, du kan downloade.

Detaljeret gæsteliste

Denne xls-fil er designet til at være kompatibel med appen Attendium, som bruges til administration af gæstelister. Den indholder oplysninger som navn, email, dato for køb, stregkodenumre og meget mere. Denne gæsteliste har alle de informationer, du har behov for, når du skal håndtere ordrer og billetter. Her kan du også se de ekstra informationer, som du eventuelt har bedt billetkøberne tilføje i købsprocessen.

Tilpasset gæsteliste

På en tilpasset gæsteliste, vælger du selv, hvad den skal indeholde.

Du vælger først, om du vil vide noget om billetter, ordrer eller transaktionsoversigten og dernæst hvilken information skal følge med under tilpas, ud fra 1 af de 3 valg. Så kan du få en gæsteliste med kun navn og antal billetter købt, hvis du vælger ordrer.

Enkel gæsteliste

Denne fil indeholder en liste af gæster grupperet efter billettype og viser kun dine gæsters navne, ordrenumre og billetternes stregkodenumre.

E-mail liste

Vælger du e-mail liste, får du en simpel txt-fil, som kun indeholder e-mailadresser på dine gæster, adskilt med kommaer. Denne gæsteliste er nyttig, hvis du skal oprette mailinglister over dine gæster.

CSV-fil

Denne fil indeholder samme data som en xls-fil men kræver, at du har software, der kan håndtere et kommasepareret regneark, som f.eks. Google Sheets eller Microsoft Excel.

Sådan henter du en gæsteliste fra en pc:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Mine events

3. Klik Administrer på eventet

4. Gå til Oversigt

5. Klik på Gæsteliste & rapporter. Her kan du se de 4 gæstelister, der findes

8. Indtast den e-mailadresse, gæstelisten skal sendes til

9. Tryk Anmod. Du vil nu inden for kort tid modtage din gæsteliste.

Du kan også se dine gæsters e-mailadresser ved at gå til Ordrebehandling (hvor du også kan lave refusioner eller billethåndtering og gensende eller redigere i dine købers informationer).

2. Klik på Mine events

3. Klik på Administrer på eventet

4. Gå til Deltagere

5. Klik på enten Ordrebehandling eller Billethåndtering

6. Du kan nu se dine billetkøberes e-mailadresser.

Sådan finder du gæstelisten i Billetto appen:

1. Log ind på appen

2. Klik på det event, du gerne vil se gæstelisten for

3. Klik på ikonet Gæsteliste

4. Du får nu en fuld liste over alle gæster.