Hvor finner jeg medlemskapet mitt?

Du kan se medlemskap(ene) når du er logget på Billetto-kontoen din på mobilappen eller i nettleseren.

• Logg inn på Billetto-kontoen din
  • Se Mine billetter eller Mine medlemskap
  • Her vil du kunne se en liste over alle dine aktive billetter og/eller medlemskap

• Klikk på Detaljer ved siden av medlemskapet ditt for å se mer informasjon; type medlemskap, gyldighetsdato, strekkode, kansellere medlemskap og mer. Fra denne siden kan du også kontakte arrangøren dersom du har spørsmål angående ditt medlemskap.

Hvis du ikke kan se medlemskapet ditt på Billetto-kontoen din, vennligst kontakt Billettos kundestøtte på support@billetto.no