Hvor finder jeg mit medlemskab?

Du kan finde dit(dine) medlemskab(er), når du er logget ind på Billetto. Dette gælder både, når du anvender appen eller er logget ind via en browser.

1. Log ind på Billetto.

2. Gå til feltet mine medlemskaber

3. Du kan nu se dit(dine) medlemskab(er).

Et billede, der indeholder tekst, software, Multimediesoftware, Computerikon

Automatisk genereret beskrivelse

4. Klik detaljer for at se de mere specifikke detaljer for netop det medlemskab, du har tegnet. Her kan du også annullere medlemskabet eller kontakte arrangøren omkring medlemskabet.

Du kan også se de betalinger, der er lavet for medlemskabet for den indeværende samt de forgangne perioder.

Hvis du har spørgsmål til medlemskabet, skal du kontakte arrangøren for svar.

Note: Du kan også se dine medlemskabsbilletter under mine billetter

Et billede, der indeholder tekst, software, Multimediesoftware, Computerikon