Var hittar jag mitt medlemskap/prenumeration?

Du kan finna ditt medlemskap/prenumeration när du är inloggad på ditt Billettokonto. Du finner det både på webbläsaren och i appen.

1. Logga in på Billetto
2. Klicka på Mina medlemskap (alternativ Mina biljetter)
3. Du kan nu se ditt medlemskap/prenumeration
4. Klicka på Detaljer ifall du vill se mer information om ditt medlemskap/prenumeration, säga upp det eller komma i kontakt med arrangören. Här kan du också se betalningarna som är gjorda för medlemskapet.

Om du har frågor om ditt medlemskap/prenumeration, vänligen kontakta arrangören direkt.