Hvordan kan jeg skanne billettene til eventet mitt?

Du kan skanne billettene til ditt event ved å bruke Billetto-appen på din iPhone, iPad, Android-enhet eller nettapplikasjonen.

Om du ønsker at flere personer skal kunne skanne til ditt event, kan du gjøre det ved å bruke arrangør-nøkkelen. Du kan da dele arrangør-nøkkelenen med de som skal skanne billettene og da kan de logge inn på kontoen uten at du behøver å dele ditt passord. Alle enheter må være koblet til internett for å synkronisere i sanntid.

Skann billettene med mobilen.

- Åpne Billetto-appen og logg inn på kontoen din.

- Bytt til Arrangør

Trykk på eventet du ønsker å skanne billetter for.

- Klikk Start skanning.

- Nå er du klar til å skanne billettene!

MERK: Du vil bli bedt om å legge til et terminalnavn. Terminalnavnet vil hjelpe deg å identifisere hvilken enhet billettene har blitt skannet på. Gi et navn til terminalen, så er du klar til å skanne billettene eller sjekke inn gjestene med en interaktiv gjesteliste. Du kan også se antall billetter skannet i sanntid.

Om du ønsker å legge til en annen mobiltelefon for å skanne billetter med, så kan du legge til en "ansatt-skanner" på en annen enhet.

- Bare åpne Billetto-appen på telefonen du vil benytte og logg inn ved å bruke dine innloggingsdetaljer hos Billetto, eller med en arrangør-nøkkelen.

- Trykk på brukerikonet, fyll inn valget arrangør-nøkkelen. Du kan finne arrangør-nøkkelenen i "Eventoversikt"-seksjonen under din Billetto-profil på nettsiden.

- Velg navnet på terminalen (du kan bruke navnet til personen som skanner for letthetens skyld).

- Nå er du klar til å skanne billettene.

Billetto-appen vil hjelpe deg med å holde oversikten bedre: Finn ut hvor mange billetter som er skannet, unngå kø ved å skanne billettene eller sjekke inn gjestene via en interaktiv gjesteliste, ta en avgjørelse på om ekstrahjelp er nødvendig ved dørene på travle netter osv.

Last ned appen for iOS eller Android.

Om du har noen spørsmål, vennligst kontakt vår kundestøtte på support@billetto.no.