Hvordan kan jeg utsette eller planlegge en ny dato for et event?

Når man utsetter et event vil Billetto fortsatt beholde billettinntektene inntil eventet er fullført. Både Billetto og du vil bli pålagt å behandle refusjonsforespørsler fra billettkjøpere, men vi vil ikke avlyse eventet eller refundere alle automatisk.

Ved å utsette eventet endres produktet kjøpt av billettkjøperen, noe som da tillater dem å be om tilbakebetaling. For å behandle disse, se her.

Hvordan utsette
- Klikk på Mine eventer på topplinjen.
- Finn eventet du vil utsette, klikk "..." og deretter Utsette – Vennligst legg merke til at hvorvidt du har et gjentakende event, i så tilfelle vil du måtte utsette hvert event individuelt.
- Velg det oppdaterte tidspunktet, eller velg Ingen dato enda om du ikke har en ny dato planlagt.
Legg til en beskjed som vil bli sendt til billettkjøperne, om hvorfor utsettelsen skjedde og annen potensielt nyttig informasjon og klikk Utsett– Vennligst legg merke til at denne e-posten ikke vil bli sendt til brukere du manuelt har generert billetter til.

Vi anbefaler deg også å legge til informasjon om utsettelsen i eventbeskrivelsen, både for potensielle kjøpere og eksisterende brukere.

MERK: Om du har valgt "Ingen dato enda" – når du har bestemt deg for en ny tid/dato, kan du følge samme prosedyre for å oppdatere eventet og gi beskjed til billettkjøperne. Endring av et event vil normalt ikke sende ut noe varsel.