Hvordan udskyder eller ændre jeg datoen på et udgivet event?

Du har mulighed for at udskyde dit event til anden dato/tid eller på ubestemt tid, hvis du har brug for det.

Det er VIGTIGT, at du følger nedenstående anvisning, da det er den eneste måde, du også sikrer dig, at billetkøberne får besked om ændringen. Det er altså IKKE nok blot at ændre datoen for eventet ved at klikke på Rediger og ændre datoen.

For at udskyde dit event skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Billetto profil

2. Klik på Mine events

3. Klik på "..." på eventet

4. Vælg udskyd

5. Vælg den nye dato og tid (hvis du ikke kender det nye tidspunkt endnu, skal du vælge Ingen dato endnu)

6. Skriv en besked til dine billetkøbere, så de bliver opdateret om årsagen til ændringen

7. Klik på Udskyd

Dine købere vil nu modtage en e-mail om, at eventet er rykket til ny dato/tid.

Hvis du ikke har valgt en ny dato og tid, vil de i stedet få en besked om, at eventet er rykket, men at det nye tidspunkt ikke er oplyst endnu.

Husk, når du har den nye dato/tid, skal du følge ovenstående procedure igen, hvorpå billetkøberne vil modtage en ny e-mail med den nye dato/tid.

Bemærk: Købere, som har modtaget manuelt genererede billetter vil IKKE modtage denne meddelelse. Disse køber skal du skrive til manuelt og informere om ændringen.

Ved tilbagevendende events skal du ændre hvert enkelt tidspunkt/dato. Det gør du ved at gå til Mine events, klik på Events. For hvert enkelt event skal du ændre dato og tid ved at klikke Rediger og herefter opdatere dato og tid og gemme dine ændringer.

Bemærk: Når du ændrer dato/tid på eventet, ændrer du også produktet, som billetkøberen har købt. Det gør, at de er berettiget til at modtage refusion, hvis de ikke kan deltage på den nye dato/tid. Se, hvordan du anmoder om refusioner på dit event, her.