Hvordan kansellerer jeg tidsluker på mit gjentakende event?

For hovedartikkelen om å kansellere vanlige ikke-gjentakende eventer, se her.

Når du oppretter og endrer innstillingene for eventene dine, må du være klar over to ting:

• Overordnede eventer (lagrer all delt informasjon mellom alle tidslukene som blir opprettet) – alle innstillinger overføres ned til alle tidsluker.
  • Tidsluker (individuelle eventer for hver tid/dato du ønsker å selge billetter) – her er innstillingene kun satt for det enkelte eventet.

Kansellere alle tidsluker

For å avbryte alle dine gjentakende eventer, gå til «Mine eventer» øverst til høyre og klikk på søppelbøtta (kanseller) på overordnet event. Når du gjør dette vil en automatisk e-post sendes til billettkjøpere og oss angående kanselleringen. Som arrangør har du også mulighet til å skrive en personlig melding før du avlyser eventet helt. Vi anbefaler å inkludere hvorfor eventet er avlyst og eventuelle fremtidige datoer et nytt event vil bli publisert.

Kanseller en eller flere tidsluker

• Gå til Mine eventer øverst til høyre;
  • Klikk på Administrer på overordnet event;
  • Klikk deretter på Tidsluker;
  • Herfra kan du enten:
    • Klikk på Mer på høyre side og deretter Avlys;
    • Hvis du vil velge mer enn én, huk av tidene til venstre og velg deretter Masseredigering og deretter Massekansellering.
  • Som arrangør har du også mulighet til å skrive en personlig melding før du avlyser eventet helt. Vi anbefaler å inkludere årsaken til at eventet er avlyst og eventuelle fremtidige datoer nytt event vil bli publisert.

MERK: Det kan ta opptil 6 timer å avbryte et event. Hvis du trenger å fremskynde denne prosessen, vennligst kontakt kundestøtte

MERK: Ved å avlyse eventet ditt gir du, arrangøren, Billetto rett til å refundere alle kunder som har kjøpt billetter til eventet ditt. Det er fortsatt ditt ansvar, som eventarrangør, å informere kundene om refusjonspolicyen og at kundene dine vil bli refundert.

I de fleste tilfeller, når du kansellerer eventet ditt, vil Billetto automatisk refundere alle deltakere på dine vegne.

Skulle saldoen på eventkontoen din ikke dekke hele refusjonsbeløpet for eventet ditt, vennligst kontakt oss før du kansellerer eventet, siden standard refusjonsprosedyre ikke kan følges.

MERK: Billetto refunderer automatisk billettprisen til kjøperne, men ikke billettavgiften. Dette kan ta opptil 21 virkedager før pengene er på kontoen deres igjen.