Når vil jeg motta billettinntektene fra mitt event?

Prosessen med å overføre inntektene fra billettsalget til deg starter 3-5 arbeidsdager etter at eventet er avsluttet. Pengene settes inn på kontonummeret du har gitt oss.

• Selve arrangementsdagen og datoen eventet slutter regnes ikke med.
  • Helligdager og helger regnes ikke som arbeidsdager

Hvor lang tid det tar før pengene er synlige på kontoen din avhenger også av banken din, og det kan ta opptil 5 dager.

Husk å fylle inn bankkontoinformasjonen din under Bankinformasjon (som du finner ved å trykke på Meny øverst i høyre hjørne, og deretter trykker på Konto) for å unngå forsinkelser i overføringen av inntektene.