Offentlige/Private eventer og Publisert/Utkast

Du kan velge om du vil at Billetto-eventet ditt skal publiseres privat eller offentlig, eller bare lagres som et utkast hvis du vil fortsette å jobbe med det senere.

Offentlig eller privat?

• Klik Mine eventerRediger og I Grunnleggende-delen velger du om du vil at eventet skal publiseres offentlig eller privat
  • Hvis du velger offentlig, vil eventet ditt være tilgjengelig for alle billettkjøpere på tvers av plattformen, i tillegg til at Billetto Advertising vil være aktuelt for eventet. (Billetto Advertising er en valgfri standardløsning. Les mer om Billetto Advertising-administrering her.)
  • Hvis du velger Privat, vil eventet ditt være synlig og tilgjengelig for billettkjøp kun for deg og de du deler eventet med.
  • Klikk på Fortsett til tid og sted.

Publiser eller lagre som et utkast:

• I det siste trinnet nederst på siden, klikk på Publiser eller Utkast
  • Hvis du velger Publiser, vil eventet ditt bli lagret basert på personverninnstillingen du valgte tidligere.
  • Hvis du velger Utkast, vil eventet ditt bli lagret med alle detaljene du har lagt inn, men vil ikke bli publisert for billettsalg ennå.
  • Klikk på Publiser.

Merk: Hvis eventet ditt har vært i offentlig modus og du deretter endrer det til Privat, er det ikke lenger synlig på Billetto, men kan i noen tilfeller fortsatt være synlig på enkelte søkemotorer.

Hvis du har spørsmål, vennligst ta kontakt med vårt kundestøtteteam på support@billetto.no