Stripe Connect

Hva er Stripe Connect?

Stripe Connect lar deg motta billettsalgsinntektene dine ettersom kundene kjøper fra deg, pengene sendes rett til Stripe-kontoen din.

Eventuelle relevante Billetto-billett- og transaksjonsgebyrer vil bli trukket fra og kan bli sett på kontoen din som en «Søknadsavgift». Dette kan inkludere billettkjøpers kjøp av forsikring, SMS, donasjoner til veldedighet og mer. Du kan se en oversikt mellom Billetto-applikasjonsgebyrer og Stripe-gebyrer i dashbordet.

Hvilke betalingsmetoder kan bruke Stripe Connect?

For øyeblikket kan Kortbetalinger, Klarna, Google Pay og Apple Pay brukes gjennom Stripe Connect. Vi ønsker å utvide denne funksjonaliteten ytterligere i fremtiden. Hold øynene oppe!

Hvis du fortsetter å velge å bruke andre betalingsmetoder som Paypal og Vipps – kan de ikke betales ut gjennom Stripe Connect og vil bli sendt til deg som en vanlig eventutbetaling etter at eventet er gjennomført.

Hvordan fungerer det

Du må sette opp en Stripe-konto og deretter besøke vår Stripe Connect-side for å komme i gang.

• Gå til Meny
  • Så Integrer;
  • Deretter Stripe Connect;
  • Klikk Koble til konto;
  • Følg instruksjonene på Stripe

Når du har satt opp dette, vil alle fremtidige betalinger gå gjennom Stripe Connect. Bestillinger kjøpt på denne måten vil bli vist på siden Administrer bestillinger med en etikett som det står «Stripe Connect» på.

Bestillinger eller medlemskap som ble plassert før Stripe Connect er aktivert kan ikke utbetales på den måten og vil bli utbetalt med Billetto-bankoverføring i tråd med standardprosessen.

Stripe Connect-inntekter vises i inntektsoversikten din som ekstern utbetaling.

Aktivering/Deaktivering av Stripe Connect

Du har muligheten til å deaktivere/aktivere Stripe Connect når som helst. Når deaktivert, vil fremtidige bestillinger gå som normalt gjennom Billettos utbetalingsprosess (3-5 dager etter at arrangementet er fullført) og når aktivert, vil fremtidige bestillinger gå direkte til din Stripe Connect-konto. Vær oppmerksom på at tilbakevendende betalinger som abonnementer vil fortsette på den metoden kjøpet opprinnelig ble gjort på.

Hva er gebyrene?

Stripe har ekstra gebyrer for å behandle betalinger som du kan finne ut mer om her. Dette vil kommer på toppen av Billetto-avgiften.

Refusjon og kansellering av eventer

Når du kansellerer og/eller refunderer bestillinger, sørg for at du har nok penger på Stripe Connect-kontoen din ved å legge til penger. Ellers vil Stripe automatisk forsøke å samle de inn fra kontoen din. Finn ut mer her