Stripe Connect – hurtig modtagelse af betaling

Hvad er Stripe Connect?

Stripe Connect giver dig mulighed for at modtage dine billetindtægter med det samme, når billetkøberne køber billetter til dit event. Her sendes pengene direkte til din Stripe-konto.

Billettos billet-og transaktionsgebyrer vil blive fratrukket og vil fremgå på din Stripe-konto som et “Application fee”.

Hvilke betalingsmetoder kan bruge Stripe connect?

I øjeblikket kan betalinger med kort, Klarna, Google Pay og Apple Pay bruges via Stripe connect. Vi forsøger at udvide denne funktionalitet yderligere i fremtiden. Så hold endelig øje med funktionen!

Hvis du fortsat vælger at bruge andre betalingsmetoder, såsom MobilePay, kan de ikke udbetales via Stripe Connect. De vil blive sendt til dig på den oplyste bankkonto som almindelige eventudbetalinger 3-5 bankdage efter afholdelse.

Hvordan fungerer det

Du skal oprette en Stripe-konto og derefter besøge vores Stripe Connect-side for at komme i gang.

1. Klik på Menu
2. Gå derefter til Integrer
3. Klik på Stripe Connect
4. Klik på tilknyt Stripe-konto
5. Følg derefter instruktionerne på Stripe

Når du har oprettet dette, vil alle fremtidige betalinger gå via Stripe Connect.

Ordrer, der er afgivet, før Stripe Connect blev aktiveret, kan ikke udbetales på denne måde og vil blive sendt til dig som almindelige eventudbetalinger på den oplyste bankkonto 3-5 bankdage efter afholdelse.

Indtægter foretaget via Stripe Connect vil blive vist på salgsoversigten under feltet Indtægt- og omkostningsoversigt som dørsalg og Stripe Connect.

Aktivering/Deaktivering af Stripe Connect

Du har mulighed for at deaktivere/aktivere Stripe Connect når som helst. Når deaktiveret, vil fremtidige ordrer forløbe normalt gennem Billettos udbetalingsproces (3-5 dage efter eventets afslutning), og når aktiveret, vil fremtidige ordrer gå direkte til din Stripe Connect-konto. Bemærk venligst, at tilbagevendende betalinger som abonnementer vil fortsætte med den metode, købet oprindeligt blev foretaget på.

Hvad er gebyrerne?

Stripe har ekstra gebyrer for at behandle betalinger. Det kan du læse mere om her. Dette er et gebyr, som bliver opkrævet ud over Billettos billet-og transaktionsgebyr.

Refundering og aflysning af arrangementer

Bemærk: Når du annullerer og/eller refunderer ordrer, skal du sikre dig, at du har penge nok på din Stripe Connect-konto ved at tilføje penge. Det samme gør sig gældende, hvis du er nødt til at aflyse et event. Få mere at vide her.