Tilpas "Priser fra" på eventsiden

Funksjonen "Priser fra" på eventsiden din er designet for å vise den laveste tilgjengelige billettprisen til potensielle deltakere. Som standard velger denne funksjonen automatisk det billigste billettalternativet. Det kan imidlertid være tilfeller hvor det billigste alternativet (som en gratis barnebillett) ikke representerer de generelle billettprisene. For å håndtere dette kan du manuelt sette hvilken billettpris som skal fremheves som "Priser fra". Denne guiden gir trinn-for-trinn instruksjoner om hvordan du tilpasser denne innstillingen.

Trinn-for-trinn-guide for å tilpasse "Priser Fra"

1 Logg inn på kontoen din og naviger til hvor oppdateringen skal gjøres
Klikk på Mine Eventer og deretter klikk på Admin. på eventet du ønsker å oppdatere. Klikk på fanen som heter Tilpasninger & Design og deretter klikk på Eventside. Rull ned til seksjonen "Priser fra".

2 Velg Billettype:
Du vil se en liste over alle billettypene som er tilgjengelige for eventet ditt (f.eks. voksen, barn, VIP osv.). Velg billettypen du ønsker å fremheve som "Priser fra". Dette er vanligvis billetten som best representerer inngangsprisen for de fleste deltakere (for eksempel voksenbillettprisen).

3 Lagre endringene dine:
Etter å ha valgt ønsket billettype, sørg for å klikke Lagre for å anvende endringene dine. Eventsiden din vil nå vise "Priser fra" med prisen på den billettypen du valgte.

Ikon för Verifierad av gruppen

Godt å vide

Synlighet: Prisen "Priser fra" er en av de første detaljene potensielle deltakere vil se, så det er viktig å velge en pris som nøyaktig representerer kostnaden ved å delta på eventet ditt.
Oppdateringer: Hvis du endrer billettprisene dine eller legger til nye billettyper, husk å gjennomgå denne innstillingen for å sikre at prisen "Priser fra" fortsatt er passende.
Flere eventer: Hvis du administrerer flere eventer, må du tilpasse denne innstillingen for hvert event.

Konklusjon

Å tilpasse innstillingen "Priser fra" hjelper deg å bedre kontrollere prismeldingen som potensielle deltakere ser først. Dette kan forhindre misforståelser og gi et klarere bilde av eventkostnadene, noe som forbedrer kjøpsopplevelsen av billetter. Følg disse enkle trinnene for å sikre at eventsiden din gjenspeiler den mest nøyaktige og effektive prisinformasjonen.