URL-adressen min fungerer ikke. Hva gjør jeg?

Det er mange grunner til hvorfor lenken din kanskje ikke fungerer:

• Eventet er lagret som et utkast og er ennå ikke publisert
  • Lenken er til et gjennomført event som ikke lenger er tilgjengelig på Billetto
  • Den opprinnelige URL-adressen for eventet er endret
  • Eventet har blitt kansellert.

Hvis du leter etter ditt eget event, bør du kunne finne det ved å logge inn på Billetto-kontoen din og finne ditt event under Mine eventer.

Du vil da se en liste over eventene dine. Hvis du ikke kan se noen eventer i denne listen, kan du endre søkefilteret fra kommende eventer til et av de andre tilgjengelige filtrene.

Hvis du fortsatt ikke finner årsaken, vennligst kontakt kundestøtteteamet vårt for å få hjelp.