Varför fungerar inte länken till min eventsida?

Det finns många anledningar till att länken till ditt event inte fungerar som den ska.

• Ditt event är sparat som ett utkast och har inte blivit publicerat ännu
  • Din länk går till ett avslutat event på Billetto
  • Eventets URL har ändrats
  • Eventet har tagits bort

Du finner dina events under fliken Mina events till höger i toppmenyn. Klicka på knappen Mer på eventet det gäller och därefter Dela eventlänk så vet du att du använder den rätta länken till ditt event!

Om du fortfarande inte hittar ditt event är du välkommen att skriva till oss på support@billetto.se