[Valgfritt] Bruk av sitteseksjoner – for større lokaler

Hvis du har et stort idrettslokale eller teater, lar denne funksjonen deg gruppere forskjellige områder i separate seksjoner for å hjelpe billettkjøperne dine med å navigere i dem.

Verktøy

Hovedverktøyene (alternativer på venstre side) du skal bruke er:

• Velg (V) – Dette lar deg klikke på objekter og få tilgang til innstillingene deres;
  • Seksjon (S) – Dette lar deg opprette et sitteområde;
  • Generell Adgang (GA) – Dette lar deg opprette et område uten tildelte sitteplasser.

Generell adgang

Generell adgang lar deg opprette et område uten spesifikt tildelte plasser. Dette er flott for ståplasser eller hvis du ikke ønsker å administrere individuelle seter.

For å bruke dette, klikk på GA-verktøyet og velg typen du vil bruke (Rektangel, Sirkel eller Egendefinert). Når du har valgt dette, tegner du ønsket form. Bruk nå Velg verktøy (markørikonet) og klikk på seksjonen. På høyre side vil du ha muligheten til å endre etikettkapasitet og kategori. Sørg for at alle 3 er konfigurert før du fortsetter.

Seksjon

Seksjonsverktøyet lar deg lage et område med tildelte seter. Lag seksjonen ved å bruke instruksjonene ovenfor. Bruk nå Velg verktøy (markørikonet) og ett enkelt klikk for å endre etikettkapasitet og kategori. Dobbeltklikk for å zoome inn på delen. Du vil bli tatt med inn i området og må lage rader. For mer informasjon, se generell veiledning.