Hvordan administrerer jeg Billetto Advertising?

Du har alltid full kontroll over Billetto Advertising. Du bestemmer om det skal aktiveres eller deaktiveres på kontoen din og eventene dine. Du kan administrere dette under eventene dine eller på kontoen din.

Du kan slå det av på kontoen din, men slå det på for individuelle eventer – og omvendt. Billetto Advertising skal ses på som et hjelpemiddel for eventer hvor du ikke kan selge alle billettene selv. Vi tar all investeringsrisiko (vi investerer vårt eget markedsføringsbudsjett) og tar kun betalt for andelen av billetter du har tilskrevet oss når det er salg av disse billettene. Dette betyr at vi kun belaster deg for billettene som tilskrives Billetto Advertising og som selges gjennom våre markedsføringstiltak. Hvis billettene blir solgt gjennom andre kanaler, belaster vi deg ikke for annonseringsgebyret.

For eksempel: Hvis du tillegger 20 % av billettene til Billetto Advertising, betyr ikke dette at du ikke kan selge disse billettene selv. Så det blir bare færre billetter for Billetto å selge hvis du klarer å selge mer enn 80 % av billettene selv.

For å se informasjon om prisplaner, se her

For å se informasjon om administrering av kanaler, se her

Frame

For å pause eller slå av Billetto Advertising på event-nivå:

• Klikk på Mine eventer
  • Klikk Administrer på eventet
  • Klikk på Billetto Advertising på venstre side
  • Skyv knappen i Kanaler-delen til av-posisjon
    • Du bør nå se Status: Deaktivert.

For å pause eller slå av Billetto Advertising på kontonivå:

• Klikk på Promoter øverst på linjen
  • Klikk på Billetto Advertising
  • Skyv knappen i Kanaler-delen til av-posisjon
    • Velg om du vil påvirke dine eksisterende eventer eller ikke
    • Du bør nå se Status: Deaktivert

Angi hvor mange billetter du vil at Billetto Advertising skal selge

Screenshot

På event-nivå:

• Klikk på Mine eventer
  • Klikk Administrer på eventet
  • Klikk på Billetto Advertising til venstre
  • Bla ned til Tilgjengelighet for Advertising-billetter
  • Velg om det skal være et antall billetter eller en prosentsats av billettene
  • Skriv nå inn antall billetter du vil at Billetto skal selge
  • Hvis du skriver 10 og har valgt tall, betyr dette at du vil at Billetto skal selge 10 billetter via Advertising, og hvis du har valgt % og 10 betyr det at du vil at Billetto skal selge 10 % av billettene du har lagt ut for salg via reklame
  • Klikk Lagre

På kontonivå:

1. Klikk Promoter

2. Klikk på Billetto Advertising

3. Bla ned til Tilgjengelighet for Advertising-billetter og angi prosentandelen du vil at Billetto skal selge via annonsering

4. Klikk Lagre

Her kan du kun velge prosentandel, da du kan ha et annet antall billetter til salgs per event. Antallet kan derfor være for høyt ved noen eventer eller for lavt ved andre, avhengig av hvor mange billetter som er til salg. Derfor kan du kun velge en prosentandel på kontoen din, som gjelder for alle eventer som legges ut i etterkant.

MERK: Hvis du setter et annet alternativ på et event enn på kontoen din, er det dette som gjelder. Så hvis Billetto Advertising er slått av på et event, men er aktivt på kontoen din, vil ikke et event som har dette slått av, ha betalt annonsering. Hvis du har angitt en annen Billetto Advertising-innstilling på et event enn på kontoen din, vil innstillingen på eventet være det som gjelder.