1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Anteckning på en order

Funktionen "Orderanteckningar" är ett nytt verktyg tillgängligt på Billetto som möjliggör för arrangörer att lägga till anpassade textanteckningar på en specifik order. Dessa anteckningar är också synliga i eventuella rapporter som du laddar ner.

Denna funktion är designad för att förbättra kommunikationen och dokumentationen för eventarrangörer och säkerställer att alla relevanta detaljer om en order är lättillgängliga och transparenta för alla teammedlemmar.

Att lägga till anteckningar på en order

När du tittar på en order på Billetto plattformen hittar du ett alternativ för att lägga till en anteckning direkt till den specifika beställningen. Du finner funktionen såhär:

Logga in på ditt Billetto-konto
Klicka Mina events och klicka in på eventet det gäller.
Klicka på knappen Deltagare i menyn till vänster och därefter Orderhantering.
Finn ordern där du vill lägga in en anteckning, klicka på knappen Information.

Scrolla ner på sidan och i fältet under "Anteckningar" kan du nu lägga in din text och klicka på knappen som har en bock-symbol, så sparas informationen.

När den är sparad kommer anteckningen att vara synlig för alla som har tillgång till orderdetaljerna.

Synlighet

Orderanteckningar är synliga inom orderdetaljerna på plattformen.

När du laddar ner rapporter med orderinformation kommer dessa anteckningar att inkluderas.

Användningsområden

Speciella krav: Om en kund kontaktar dig med specifika behov som tillgänglighetsförfrågningar eller kostrestriktioner kan du anteckna dessa direkt på deras bokning/order.

Intern kommunikation: Använd orderanteckningar för att kommunicera viktig information om en bokning /order till ditt team.

Fördelar

Förbättrad kommunikation: Håll all personal uppdaterad med kundbehov och särskilda instruktioner, och säkerställ att alla är på samma sida.

Effektiv dokumentation: Spåra enkelt specifika detaljer och undantag kopplade till individuella bokningar, vilket är särskilt användbart för analys efter eventet och uppföljningar av kundservice.

För ytterligare frågor eller om du behöver hjälp med denna funktion, tveka inte att kontakta vårt supportteam på support@billetto.se.