Mitt namn står på alla biljetterna, gör det något?

I de flesta tillfällen så är det inte något problem att ditt namn står på alla biljetter. Varje biljett har ett unikt ID, därför spelar det i de flesta fall ingen roll vilket namn som står på biljetten. Det viktigaste är att alla biljetter tas med till eventet. Vid event där man kan köpa fler än en biljett, förväntar sig också arrangören flera biljetter i samma namn. Var dock uppmärksam på om det står något om personlig biljett eller ID-kontroll i beskrivningen av eventet. Vid tillfälle där specifik information krävs för varje biljett, kan informationen uppdateras såhär:

1. klicka på Mina biljetter

2. klicka på Ordern det gäller

3. Bocka i rutan för den biljett du vill uppdatera inforamtionen på

4. klicka på Mer och därefter Ändra

5. fyll i uppgifterna och klicka på Uppdatera biljettinformation

Notera:
Uppgifterna endast kan ändras framtill 72 timmar innan eventet startar.