Hur kan jag skicka information om eventet till biljettköparna?

Kom ihåg att du kan använda Billettos interna e-postsystem för att kontakta dina köpare/fans. läs mer här

Om du skulle behöva komma i kontakt med biljettköparna på ditt event så kan de kontaktas genom mail. Du behöver ladda ner listan inne på eventet med mailadresser och därefter maila dem genom din egen mailklient. Säkerställ att du följer GDPR regleringar och att email skickas som bcc så att biljettköparna inte ser varandras emailadresser.

Såhär finner du maillistan:

1. Klicka Mina events
2. Välj Hantera för det event det gäller
3. Klicka därefter på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i menyn till vänster
4.  skriv in emailadressen du vill ha listan till under Maillista (TXT)

Notera: Utskick på detta sätt för endast göras kring information som rör eventet som det gäller, vill du dela information om kommande events, nyhetsbrev m.m använd då listan som heter Nyhetsbrevsprenumeranter. I Denna lista framgår dem som givit medgivande till att motta information från er, läs mer här om det och här kan du se hur förfrågan ser ut för biljettköparen vid köp av biljett.