Jag kan inte finna eventet jag gärna vill delta på?

Om det är ett event som du gärna vill delta på men som du har svårt att finna, kan du använda vårt sökfält på startsidan. Här kan du söka på olika sätt:

- Titeln på eventet
- Vem som arrangerar det
- Lokalen det kommer avhållas i

När eventet dyker upp på sidan, klickar du på det och kan påbörja köpet av biljetter genom att klicka på Skaffa biljetter. Är du i tvivel om hur du köper biljett, se vår guide här.

Om du fortfarande inte finner eventet, kontakta arrangören direkt och hör hur och var de säljer biljetter.