Billetto Advertising kanaler

Billetto Advertising erbjuder ett brett utbud av marknadsföringskanaler för att öka synligheten av dina events för att öka räckvidden av potentiella biljettköpare.

Överblick av aktuella kanaler

Skärmavbild 2023-11-15 kl. 15.41.56.png

1. Billetto: Vårt rekommendationssystem erbjuder individuella förslag för varje användare. Detta kan vara allt ifrån notifikationer på vår hemsida, annonser i sök och med mera.

2. Email rekommendationer: När du skapar ett nytt event eller har ett kommande event, meddelar vi dina följare via mail. Plus vårt nyhetsbrev som har över 600 000 aktiva prenumeranter kan motta ditt event som förslag.

3. Google annonser: Vi skapar, marknadsför och hanterar sponsrade annonser på sökmotorer som Google och Bing och hjälper visa ditt event för ny målgrupp.
4. Utgivare: Dela ditt event med olika utgivare allt från tidningar, influencers och online kultur & eventguider.

5. Socials: Vi identifierar potentiella biljettköpare till ditt event på plattformat såsom Facebook, Instagram och TikTok för att öka synligheter för ditt event. Du kan klicka på texten Socials i blå för att se en överblick över de olika kanalerna.

Skärmavbild 2023-11-15 kl. 15.42.03.png

Du kan se en överblick hur försäljningen på ditt event går på Billetto Advertising sidan inne på ditt event.

Hantera kanaler

Du kan skräddasy dina preferenser båda på event och kontonivå där du kan inaktivera/aktivera enskilda kanaler baserat på var du önskar att Billetto Advertising marknadsför.

På eventnivå:
Klicka på Mina events därefter Hantera. I menyn till vänster klicka på fliken Billetto Advertising och under Kanaler kan du inaktivera eller aktivera kanaler.

På kontonivå:
Klicka på Marknadsföring i toppmenyn och därefter Billetto Advertising. Under Kanaler kan du inaktivera eller aktivera kanaler.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att skriva till vår support på support@billetto.se