Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

Du kan registrera dig på väntelistan till event som är utsålt ifall arrangören har funktionen aktiverad. På så sätt kan arrangören göra dig uppmärksam på om fler biljetter blir tillgängliga. Du anger ditt namn och emailadress. Du får inte en bekräftelse på att du har registrerat dig och du kommer endast bli kontaktad om där finns tillgängliga biljetter.

Om du har registrerat dig på väntelistan på ett event så är där två slags av väntelistor.

- Den första väntelistan är en automatiskt väntelista där systemet automatiskt sänder ut ett mail till alla som registrerat sig på väntelistan när där är tillgängliga biljetter. Det är först till kvarn principen som är gällande och därmed kan du uppleva att eventet igen står som utsålt är du besöker eventsidan igen.

- Den andra väntelistan så hör arrangören av sig i tur och ordning när där är tillgängliga biljetter på eventet.

Notera: Du behöver vara inloggad eller skapa ett Billettokonto för att kunna registrera dig på väntelistan.

Du kan alltid höra av dig direkt till arrangören om du har frågor kring väntelistan på deras event.
Du kan klicka på knappen Kontakt på eventsidan så mottar arrangören ditt meddelande direkt.