Audiences - Tilføj nemt rabatter til dine billetkøbere, følgere og fans!

Introduktion

På Audiences-siden har vi gjort det nemt for dig at belønne dine mest loyale kunder og se vem som er følgere og fans.

Adgang til siden med målgrupper og publikum:

1. Klik på "Promover" i din konto i topmenu.
  2. Vælg "Audiences" i rullemenuen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oversigt over funktioner

1. Definition af publikumgrupper: Forstå dine deltagere bedre med vores publikum-definitioner:

• Følgere: En person, der følger din konto uden nødvendigvis at have foretaget et billetkøb.
  • Fans: Deltager i mere end én begivenhed.
  • Superfans: Fans der har deltaget i mere end 5 af dine event.
  • Engangskøbere: Deltagere, der kun har været til ét event. De kan ikke være fans eller superfans, men de kan være følgere.

2. Rabatkampagner: Opsæt nemt rabatkampagner for specifikke publikum-grupper på tværs af dine events. To klik, og så er det klaret.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Brug af siden Audiences

Opsætning af rabatter til publikumgrupper:

1. Naviger til venstre side af skærmen til rubrikken "Opsæt rabat for publikumkampagne".
    Find den publikumgruppe du ønsker at tilbyde rabat og klik på knappen Opret ny publikumkampagne og aktivere rabatter.
  2. Klik på redigeringsknappen, hvis du vil justere den procentvise rabat.
  3. Du vil blive spurgt, om du vil begrænse brugen af rabat pr. billetkøber.
    • En gang pr. event Dette opmuntrer dine kunder til at udforske dit  udbud af events og giver dem løbende loyalitetsbelønninger.
    • En gang på tværs af alle events giver dig mulighed for at give en engangsrabat, som begrænser rabatten til kun én gang pr. bruger på et valgfrit event.

Indløsning af rabatter:

Dine kunder får en problemfri oplevelse med rabatter. Alt, hvad de skal gøre, er at logge ind på deres Billetto-konto, når de foretager et køb, og den gældende rabat vil automatisk blive anvendt!

Håndtering af kampagner for et specifik event:

1. Besøg det specifikke event side, klik Mine events -> Admin..
  2. Naviger til sektionen kampagner under Rabatter og Kampagner i menu til venstre.
  3. Find den kampagne, du ønsker at administrere, og klik på "Deaktiver", hvis du ikke ønsker, at den skal være aktiv for den pågældende begivenhed.

Anbefalinger:

For at få mest muligt ud af disse nye funktioner:

• Send marketingmails til dine målgrupper, til den som givet tilladelse til det, hvor du informerer dem om de nye rabatter og opfordrer dem til fortsat at deltage i dine events.
  • Overvåg jævnligt din publikumgruppefordeling for at tilpasse og forbedre dine event- og marketingstrategier.