Hvordan kan jeg tilføje adgangskoder til mine billetter?

Bemærk: På events med adgangskode kan du opleve, at man ikke kan tilgå ’valg af billetter’ siden, hvis de resterende billettyper er udsolgt på dit event. Her kan du tilføje /select til sidst i din event url, og dele den med dem, som har en kode – så kommer de direkte til ’valg af billetter siden’ og kan indtaste deres kode.

Eksempel på URL: https://billetto.dk/e/test-event-billetter-111111/select

Hvis du gerne vil have billetter med et specielt tilbud, en rabat eller bare mulighed for at kunne skjule billetten generelt for andre, kan du tilføje en tilbudskode til billetten. Når man tilføjer en adgangskode til en billet, vil denne ikke være synlig for dem, som besøger din eventside, medmindre de er i besiddelse af adgangskoden. Billetten vil blive synlig, når de har klikket ’find billetter’ og indtastet koden ind i boksen, hvor der står Indtast din kode her.

Opret en kode til din billet

Når du er i gang med at oprette eller redigere dit event, skal du gøre følgende:

1. Vælg billetten, du gerne vil sætte kode på, eller tilføj en ny billettype (billetten, der skal have kode på, skal gerne være en separat billettype)

2. Vælg nu den ønskede billettype og skriv navn, pris og antal billetter i salg

3. Klik du det lille møllehjul til højre for billetten, hvorefter du sætter et flueben i boksen

Tilføj en adgangskode til denne billettype

Herefter kan du klikke gem i bunden (gemmes som kladde, hvis det ikke er udgivet) eller udgive eventet.

Nu havner du på administrer eventsiden. Nu skal du ind og oprette selve koden til billettypen.

1. Klik rabatter og kampagner i menuen

2. Klik på adgangskode

3. Marker i bunden de billetter, der skal kode på, og klik Aktiver.

4. Klik på generer adgangskode, og opret den ønskede kode.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Når alle felter er udfyldt, klikker du på den blå knap ’generer’.

Bemærk: Når du vælger, hvor mange billetter, koden kan anvendes til, er det det antal gange koden kan bruge i alt og ikke, hvor mange gange, man kan taste koden. Hvis du f.eks. har valgt, at koden kan bruge på to billetter, og en billetkøber prøver at bestille tre, vil ordren blive afvist.