Smart Links - Del og spor salg med tracking links og QR koder

Smart Links giver dig mulighed for at oprette individuelle links og QR koder til dine partnere, så du nemt kan spore deres salg samt visninger. Det er smart, hvis du vil se, hvad de bringer til dit event. På den måde kan du se, hvilket partnerskab der bedst kan betale sig.

Du kan oprette smarte links både på eventniveau og kontoniveau.

På kontoniveau:

Der oprettes et sporbart link til jeres arrangørside, når I opretter et Smart link eller en QR-kode på kontoniveau.

• Klik på "Promover" i topmenuen og derefter på "Smart Links og QR-kode".
  • Klik på "Kom i gang" (hvis det er første gang) eller på den blå knap "Tilføj ny kanal/partner".
  • Angiv navn. Hvis du ønsker en skræddersyet URL, så angiv det i "Tilpasset navn" (dette er valgfrit)
  • Klik på "Gem"

Fortsæt gennem beskrivelsen i afsnittet nedenfor kaldet "Del URL/QR-kode".

Tilføj ny partner:

1. Gå til mine events

2. Klik på admin på eventet

3. Gå til rabatter og kampagner

4. Klik på Smart Links & QR

5. Klik tilføj ny kanal/partner

6. Skriv navnet på din partner (kan f.eks. være navn på den virksomhed, du har et samarbejde med, en promoter mv). Dette navn kan godt være et andet end det, du skriver i URL navn (næste felt).

7. Skriv URL navn. Det er det, der vil fremgå i linket, du deler.

8. Tryk gem

Du får nu et pop-up med link og QR kode!

Se eksempel:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design

Automatisk genereret beskrivelse

Del link eller QR kode

Når du har oprette partneren, skal du dele enten linket eller QR koden, du har hentet ned. Du kan også vælge at dele begge dele med dem. På den måde kan du spore, hvad de generer af salg eller visninger på dit event. Url'en kan kopieres til din udklipsholder, og QR koden kan du hente i PNG format, hvis f.eks. vil anvende den plakater og andre tryksager.

Sådan sporer du salg og visninger fra de enkelte kanaler/partnere:

Du kan spore salget foretaget af partnerne på samme side, som du oprettede dem. Sidevisninger viser, hvor mange gange din eventside er blevet set, når du bruger Smart Links, og kolonnen Solgt viser hvor mange billetter, der er blevet solgt gennem partneren. Derudover kan du downloade en rapport med salget.

Smart Links spores gennem UTM-tags.