Hvem arrangerer egentligt eventet?

Det gør eventarrangøren.

Billetto er designet som en selvbetjeningsplatform, der bruges af eventarrangører til at sælge billetter og administrere events online. Billetto har derfor ikke indsigt i alle events på platformen. Hvis du vil vide hvem der er arrangør på et specifikt event, finder du navnet på denne lige under det store billede på eventsiden.

 

Eventarrangører bestemmer selv hvor mange billetter, der er til salg og for hvor meget. Eventarrangører kontrollerer alle detaljer omkring eventet såsom datoer og lokationer til hvordan arrangementet bliver afholdt og administreret. Eventarrangørerne beslutter selv hvorvidt det skal være muligt at refundere eller bytte billetter. 

 

Alle eventarrangører som sælger billetter gennem Billetto har læst og accepteret vores betingelser og vi overvåger Billettos platform for at forhindre misbrug og for at beskytte billetkøberne mod svindel. Vi kan dog ikke altid være lige på pletten, så hvis du bemærker noget mistænksomt på Billettos platform står vores support klar til at hjælpe. Hold dig endelig ikke tilbage, kontakt os på support@billetto.dk