Sådan opretter du en Siddeplan – trin 1 af 3

[Trin 1/3]

For at oprette en siddeplan, skal du igennem forskellige steps. For at gøre dette mere overskueligt og gå i detaljen, har vi valgt at lave tre forskellige supportartikler, der forklarer processen. Nedenstående forklarer det helt grundlæggende.

Sådan gør du:

1. Klik på Opret og hernæst Registrer lokation og Siddepladser

2. Indtast lokationens navn og adresse.

3. Vælg hvilken siddeplan, du ønsker – om det skal være med eller uden sektioner. I de fleste tilfælde har du kun brug for rækker uden sektioner, da siddeplaner med sektioner er primært anvendt til fodboldstadions mv. Du kan læse mere om, hvordan du laver siddeplaner med sektioner her.

4. Du har mulighed for at uploade billeder, enten til at konstruere siddeplanen eller til at visualisere lokationen for billetkøberne. Dette finder du i højre side af skærmbilledet.

• Reference chart er udelukkende til dit eget brug og vil ikke være synlig for billetkøberen.
  • Background billeder vil være synlig for billetkøberen. Det er en god måde at gøre billetkøberne bekendt med din lokation.
  • Derudover finder du et billedværktøj ude i venstre side. Det kan du bruge til at uploade billeder til f.eks. at vise en trappe i salen.

5. Tegn siddepladserne. Alt, hvad du skal bruge, for at tegne din siddeplan, finder du i menuen til venstre. Hvis du holder din mus hen over de forskellige værktøjer, kan du se, hvad de hedder.

Hvis du f.eks. vil lave 4x4-rækker, skal du vælge Row Tool (rækker), klikke én gang og bevæge din mus i den retning, du ønsker at placere siddepladserne. Klik igen for at bekræfte, når du er færdig med at tegne.

6. Tildel labels til sæder og rækker. Sørg for, at dine siddepladser er markeret med både Seat Labels og Row Labels (siddeplads- og rækkeangivelse).

• Hver siddeplads skal være unik i sin række. (f.eks. 1,2,3,4)
  • Hver række skal være unik i sin sektion/plan (f.eks. Række A, Række B)

Disse værktøjer findes i højre side, når du har valgt Select tool og klikket på en gruppe siddepladser.

For yderligere information, se mere her.

7. Opret kategorier. Categories-funktionen bruges til at inddele siddepladserne i forskellige prisklasser eller billettyper. Alle siddepladser skal tildeles en kategori. Hvis du ikke gør dette, vil du få en fejl.

For yderligere info om kategorier, se mere her.

8. Din siddeplan gemmes automatisk i løbet af oprettelsen. For at bekræfte ændringer skal du scrolle ned til bunden af siden og klikke på Save-knappen i venstre side. Lokationen er nu gemt på din konto og kan forbindes til ethvert nyt event, du opretter.

Bemærk: hvis du forsøger at lukke siddeplanen med umarkerede rækker, siddepladser, duplikerede labels eller uden kategorier, vil du få en fejlmeddelelse, og du vil ikke have mulighed for at anvende eller gemme lokationen, indtil dette er rettet. Husk at angiv billettyper til kategorier, efter at du har oprettet siddeplanen. Det kan du læse mere om her.