Hvordan tilknytter jeg eller finder events, der er tilknyttet mit medlemskabsevent?

Du har mulighed for at tilknytte events til et oprettet medlemskab, inden de går i salg. På den måde kan du give medlemmerne gratis billetter til de events, der er tilknyttet medlemskabet. Du kan også bruge denne funktion til at reservere pladser til events med siddepladser for dine medlemmer.

Bemærk: Hvis du har et medlemskabsevent med siddeplan, er det vigtigt, at du har tilknyttet samme siddeplan til eventet, der skal tilknyttes medlemskabet. Det er for at sikre, at medlemmernes pladser bliver reserveret og ikke solgt ved en fejl.

1. Log ind på Billetto

2. Gå til Administrer i topmenuen og klik på Medlemskaber (efter eventet er oprettet som kladde, der skal tilknyttes)

3. Klik Admin på medlemskabet

4. Find feltet Events

5. Klik på Tilknyt events

6. Find nu det(de) ønskede event(s) ved at søge efter navn eller event ID

7. Klik Gem. Nu er det(de) events, du har valgt, tilknyttet medlemskabet.

Sådan finder du alle events, der er tilknyttet dit medlemskabsevent

1. Klik på Administrer i topmenuen

2. Klik på Medlemskaber

3. Klik på Admin på eventet

3. Klik på Events. Du kan nu se alle de events, som er tilknyttet medlemskabet.

Bemærk:
 Alle medlemmer på events tilknyttet et medlemskab vil kunne få gratis billetter ved brug af deres medlemskabskode (stregkoden på deres medlemskabsbillet), medmindre andet er opsat i en kampagne på det enkelte event.