Hur kopplar jag och finner events som är kopplade till mitt medlemskapsevent?

Du kan koppla events till ditt medlemskapsevent. På så sätt kan du ge dem som köper ett medlemskap gratisbiljetter till de event som är kopplat till medlemskapseventet.

Observera att eventet som du kopplar kan inte ha påbörjad försäljning. Ett onumrerat event kan endast koppla till andra onumrerade event samt om du har ett medlemskapsevent med sittplatskarta, så måste samma platskarta vara kopplad på de event du kopplar till medlemskapet, för att det ska vara möjligt att automatiskt reservera samma plats på varje event till medlemmen.

Koppla event till ett Medlemskapsevent

1. logga in på Billetto
2. klicka på Hantera i toppmenyn och därefter Medlemskap
3. Klicka på Hantera till höger om det Medlemskap du vill koppla events till
4. Klicka på fliken Events i menyn till vänster
5. klicka på den blåa knappen Anslut event
6. Välj event i rullgardinen och klicka spara

Eventet är nu  kopplat till ditt medlemskapsevent.

Hitta vilka events som är kopplade till ditt medlemskapsevent

1. Klicka på Hantera i toppmenyn
2. Klicka på Medlemskap
3. Klicka på Hantera vid medlemskapet det gäller
4. Klicka på Events i menyn till vänster

Du kan nu se alla events som är kopplade till det specifika medlemskapseventet.