Hvordan afmelder eller pauser jeg et medlemskab for en eller flere af mine medlemmer?

Du kan som arrangør afmelde eller pause et medlemskab for en eller flere af dine medlemmer, hvis de ønsker at stoppe eller sætte det på pause før bindings- og opsigelsesperioden er udløbet.

Afmeld eller pause et medlemskab

1. Gå til Administrer i topmenuen

2. Klik på Medlemskaber

3. Klik på Admin på medlemskabseventet

4. Gå til Deltagere

5. Klik Ordrebehandling

6. Søg medlemmet frem ved hjælp af filtrene

7. Klik Detaljer ud for ordrelinjen

8. Klik på Afmeld eller Sæt betalingsopkrævningerne på pause

9. Nu er medlemmet enten afmeldt, eller medlemskabet er sat på pause

Hvis et medlemskab skal afmeldes helt før bindings- og opsigelsesperioden er ovre, skal du vælge Afmeld. Her vil du nu kunne se, hvornår betalingerne endeligt stopper, hvis medlemmet stadig er inden for bindings- eller opsigelsesperioden.

Hvis du gerne vil give kunden lov til at stoppe betalingerne før tid, skal du bare klikke Afmeld igen – så stopper de helt, også selvom det er inden for bindings- og opsigelsesperioden.

Bemærk: at når du aflyser et helt medlemsevent, refunderes pengene ikke.

Når du refunderer et medlemskab, refunderes kun det seneste betalingsinterval.