Hur avbryter jag ett medlemskap för en eller flera medlemmar?

Som arrangör kan du avbryta eller pausa medlemskap för en eller flera av dina medlemmar, om de önskar att avbryta eller pausa medlemskapet innan bindning- och uppsägningstiden.

Avbryt eller pausa medlemskap

1. klicka på Hantera i toppmenyn

2. klicka på Medlemskap

3. Klicka på Hantera vid medlemskapet det gäller

4. Gå till fliken Deltagare och därefter Orderhantering

5. Använd filtret för att söka fram medlemmen

6. Klicka på Information på knappen till höger

7. klicka antingen på Avbryt eller Sätt betalning på paus

Nu är medlemmens medlemskap avbrutet eller pausat

Om ett medlemskap endast ska pausas ska du endast klicka på Sätt betalning på paus.

Om ett medlemskap ska avbrytas helt innan bindning- och uppsägningstiden är över, ska du välja avbryt medlemskap. Du ska nu kunna se när betalningen stoppas, ifall medlemmen fortfarande inte nått bindning eller uppsägningstiden.

Om du gärna vill ge kunden lov till att stoppa betalningen innan de nått bindning - och uppsägningstid, klickar du bara avbryt medlemskap igen så stoppas betalningen med en gång.

Observera att när du ställer in ett helt medlemskapsevent så återbetalas inte några pengar.

När du återbetalar ett medlemskap återbetalas endast det senaste betalningsintervallet.