Hvordan annullere jeg mine gratis billetter?

Det er arrangøren, du skal henvende dig til, hvis du ønsker at annullere af gratis billetter. Selvom billetterne er gratis, er det god stil, da det giver arrangøren mulighed for at holde styr på, hvem af deltagerne, der kommer til eventet.

Hvis arrangøren har annuller gratis billetter funktionen aktiveret på sine events, har du mulighed for at annullere dine egne gratis billetter selv. Hvis arrangøren ikke har denne funktion aktiveret, skal du henvende dig direkte til arrangøren.

Annuller gratis billetter via Billetto konto

1. Gå til mine billetter

2. Klik på detaljer ved eventet du har billet til

3. Klik på mere

4. Tjek flueben ved billetterne, der skal annulleres

5. Klik annuller

6. Dine billetter vil nu være annulleret

Hvis du ikke kan se knappen mere ved billetten, så er funktionen ikke aktiveret på eventet. Du skal i stedet kontakte arrangøren for at annullere dine(e) billet(ter). Se her hvordan.

Det er altid en god idé at kontakte arrangøren, hvis funktionen ikke er aktiveret da nogle arrangører også kan have et 'No show fee' ved udeblivelse.

Husk at oplyse navn, email og ordre id ved annulering, da det gør det nemmere for arrangøren at finde den rigtige ordre.

Bemærk: Du vil stadig kunne se knappen annuller på toppen af siden, men det vil ikke være muligt for dig at klikke på den. Du skal derfor som beskrevet foroven kontakte arrangøren.