Hur avbokar jag min gratisbiljett?

Det är viktigt att avboka gratisbiljetter ifall du inte kan komma, så att arrangören vet hur många som förväntas på eventet. Du kan avboka din gratisbiljett inne på ditt Billettokonto ifall arrangören har denna funktion aktiverad på deras event, såhär gör du det:

1. Klicka på fliken Mina biljetter

2. Klicka på Information på eventet det gäller

3. Bocka i rutan för biljetten du vill avboka och klicka Mer och därefter Annullera biljett

Ifall du inte har möjlighet att avboka din biljett själv inne på ditt Billettokonto (knappen Annullera biljett kommer du fortfarande att se men du kan inte klicka på den) behöver du kontakta arrangören direkt för avbokning av biljett. Du hittar deras e-postadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på eventsidan igen och klicka på "Kontakta arrangören". Kom ihåg att uppge ditt namn, din e-postadress och ditt Order ID i mailet. Detta gör det enklare för arrangören att hitta din order.

Observera även att vissa arrangörer har en no-show avgift.