Hvordan opretter jeg en kampagne på kontoniveau?

Kampagner oprettet på kontoniveau kan aktiveres på tværs af dine events.

Alle kampagner, der er oprettet på kontoniveau, vil dukke op på nyoprettede events, når du tilgår kampagnefunktionen. De vil være markeret med en konto label. Du kan starte, stoppe og pause kampagner på kontoniveau.

For at redigere i en kampagne, skal du først pause den, og derefter kan du redigere i den og starte den på ny efter redigeringen. Du skal huske at starte kampagnen på kontoniveau, for at gøre den synlig på eventniveau.

Brug denne funktion, hvis du vil oprette en kampagne, der kan aktiveres på alle dine events (og spare dig tid og arbejde).

Sådan opretter du en kampagne på kontoniveau

1. Klik på promover
  2. Klik på kampagner
  3. Klik opret kampagne. For mere information se hvilke kampagner, du kan oprette her

Sådan aktiverer du en kontokampagne på et event

Når du har oprettet på kontoniveau, aktiveres kampagnen ikke på alle events. Du skal aktivere den for hvert event, du ønsker den aktiv på.

For at aktivere en kampagne på kontoniveau til ét event, skal du gøre følgende:

1. Gå til mine events
  2. Klik på administrer på eventet
  3. Klik på rabatter og kampagner, og klik dernæst på kampagner
  4. Når du tilgår kampagner, vil du kunne se den kampagne, du har lavet på din konto. Den vil stå som deaktiveret. Klik på aktiver for at aktivere den.

Husk, at du skal starte kampagnen på kontoniveau, for at gøre den synlig på eventniveau. Så skal du kun aktivere den på det enkelte event uden at oprette den forfra.