Hvordan sælger jeg billetter i døren til almindelige events eller events med siddepladser?

Du kan sælge billetter via vores dørsalgs-løsning. Denne er tilgængelig for både IOS og Android enheder samt via browser. Vi anbefaler dog at anvende vores Billetto app, som kan hentes for IOS enheder i Appstore og for Android via Google Play Store.

Sådan sælger du billetter via Billetto app

IOS - enheder

1. Hent din arrangørnøgle. Du finder den her

2. Åbn Billetto appen

3. Klik Kom i gang, og dernæst Arrangør og Hjælper du en arrangør?

4. Indtast din arrangørnøgle i boksen øverst

5. Indtast terminalens navn (den dør/indgang hvor I sælger fra)

6. Klik på Log ind

7. Appen er nu skiftet til ’ansat’, og du kan se alle tilgængelige events

9. Klik enten på eventet, du skal sælge for, og vælg dørsalg. Du kan også vælge Dørsalg i toppen af siden og hernæst det event, du ønsker at sælge billetter på

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Android - enheder

1. Hent din arrangørnøgle. Du finder den her

2. Åbn Billetto appen

3. Klik Kom i gang, så Arrangør og Hjælper du en arrangør?

4. Indtast din arrangørnøgle

5. Klik log ind

6. Appen er nu skiftet til ’ansat’, og du kan se alle tilgængelige events

8. Vælg det event, du ønsker at sælge billetter for

9. Klik Sælg billetter

10. Indtast terminalens navn (den dør/indgang hvor I sælger fra)

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Sælg billetter via computer

1. Log ind på din Billetto profil

2. Klik på Menu

3. Klik Dørsalg

4. Klik Log ind

5. Find eventet, du ønsker at scanne eller sælge billetter for (klik Kasse for at sælge, og Skanner for at scanne)

Et billede, der indeholder linje/række, diagram, skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

Sælg billetter til events med siddepladser

Du kan både sælge billetter til events med og uden siddepladser. Udseendet af Billettos platform varierer en smule fra de forskellige typer af enheder, hvis der er siddepladser, men funktionerne er grundlæggende de samme.

Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at man skal vælge, i hvilken kategori køberen skal sidde i, når billetterne ligges i kurven, når man anvender appen. Så vælger systemet selv de bedste pladser i den kategori. Billetsalg fra en browser gør det derimod muligt at vælge pladserne, som hvis køberen købte pladserne selv.

Ønsker du at kunne vælge pladser til kunden, skal du sikre dig, at du i indstillingerne har sat Dørsalg til Avanceret dørsalg. Du redigerer indstillinger ved at klikke på møllehjulet. Bemærk, dette er kun tilgængeligt ved brug af IOS iPad.

Hvis du som ejer af Billetto profilen skal sælge billetter, kan du gøre ved at logge ind med din profil. Er I flere om at sælge billetter, skal I anvende arrangørnøgle.

Sælg billetter ved brug af QR-kode

Du kan gøre det nemmere og hurtigere at sælge billetter i døren med scanning af QR-kode.

Hæng en QR-kode til dit event op i indgangen med link til der, hvor man køber billetter online. Så kan gæsterne scanne koden og købe selv. I kan bruge Smart links for at generere QR kode.