1. Hem
  2. Arrangör
  3. Skanning & dörrförsäljning

Hur säljer jag biljetter i dörren?

Du kan sälja biljetter i entrén genom vår 'Box Office' lösning som finns tillgänglig för både mobil, surfplatta och dator. På detta sätt samlar du all information och försäljning på en och samma plats och minimerar risken för att översälja biljetter.

Du behöver en extern betalningslösning där betalningen hanteras.

För att sälja biljetter via din dator ska du följa dessa steg: Gå till Meny > Klicka på Box office >

Webbaserad biljettskanning & dörrförsäljning  > Kom igång.

Nu ser du en lista över dina events. Klicka på Kassa på det event du vill sälja biljetter på. Om det är ett numrerat event med platskarta så väljer du plats och därefter biljettyp annars väljer du biljettyp - välj kontant eller kortbetalning - välj Skicka kvitto till kund ifall du vill skicka biljett och kvitto till kund (rekommenderas så att all information samlas), fyll i emailadress - välj checka in nu eller checka in senare. Ta betalt av biljettköparen i den betalningslösning ni använder.

Inne på ert Billettoevent kan ni genom live-uppdatering därefter se informationen från de som köpt biljett på plats. Under försäljningsöverblicken kan ni även se hur mycket intäkter ni genererat genom dörrförsäljning.

Sälj biljetter genom QR kod i dörren

Du kan göra det ännu enklare för dig själv som arrangör att sälja biljetter i dörren genom att generera en QR kod till er eventsida som kan scannas i dörren av väntande gäster och på så sätt hoppa över kön och direkt komma in på eventet. Häng eller placera en inramad affisch i entrén med QR-koden som innehåller länken till din eventsida. Du kan generera QR kod till eventsidan genom vår funktion Smart Links

Då kan du använda båda lösningarna och slippa långa köer vid entrén.