Kan man være flere roller på en profil, og hvordan fungerer det?

Det er muligt at tilføje flere forskellige roller til en Billetto arrangør-konto. Det er en fordel, hvis f.eks. nogle brugere skal have begrænset adgang til dele af systemet. Forneden giver vi et overblik over de forskellige typer af roller, du kan tildele brugerne samt viser, hvordan du tildeler og administrerer dem.

Følgende typer af roller kan du tildele en bruger

• Administrator har fuld adgang til alt på kontoen, inklusive rollestyring og bankoplysninger.
  • Financiel ansvarlig har adgang til bankoplysningerne og de fleste områder af kontoen, men ikke rollestyring.
  • Medarbejder har adgang til de fleste områder af kontoen, der er relateret til eventadministration, men brugeren kan ikke redigere bankoplysninger eller andres roller under rollestyringen.
  • Tilpasset rolle: Her kan du selv vælge, hvilke adgange rollen skal have, og hvad der skal være adgang til.

Tildel rolle

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Menu

3. Klik på Konto

4. Klik på Roller

5. Klik på Tilføj

6. Skriv navn og e-mail på personen, som skal have en rolle (du kan kun oprette en rolle med en e-mailadresse, som ikke allerede er anvendt på en anden konto hos Billetto. Hvis e-mailen allerede er i brug i vores system, vil du modtage en notifikation herom).

7. Vælg den rolle, vedkommende skal have. Klik Gem. Den tilføjede person modtager nu en e-mail, hvorfra der kan oprettes en personlig adgangskode.

Rediger eller slet en rolle

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Menu

3. Klik på Konto

4. Klik på Roller

5. Find den rolle, du ønsker at slette eller redigere

6. Klik på enten Rediger eller Fjern ud fra rollen. Bemærk, hvis du fjerner rollen, har vedkommende ikke længere adgang til profilen.

7. Klik Gem, når du er færdig med at redigere. Rollen vil nu være slette eller opdateret.

Tilpasset rolle

Hvis du har behov for at skræddersy adgangene til din Billetto profil, er det oplagt at lave en tilpasset rolle.

Nedenfor er en liste over de forskellige tilladelser, du kan tildele en rolle. For hver mulighed kan du enten vælge:

• at give ingen adgang
  • adgang til kun at læse, men ikke foretage ændringer
  • give adgang til at oprette, redigere og slette.

Følgende funktioner kan du give tilladelse til:

• Event (oprettelse, opdatering, kloning og redigering)
  • Deltagerinformation
  • Venteliste
  • Team og brugere
  • Statistikker
  • Stripe Connect
  • Bankoplysninger
  • Betalingsløsning
  • Zapier, API og Webhooks
  • Billetto Advertising
  • Offentlig profil
  • Kampagner
  • Ordrebehandling
  • Billethåndtering
  • Gæsteliste og rapporter
  • Aflys event
  • Arrangør og eventnøgle
  • Udskyd event

BEMÆRK: Det er i øjeblikket ikke muligt at tilføje allerede eksisterende Billetto-brugere til nye roller.