Mersalg i købsprocessen

Mersalg er en funktion i Billetto, hvor man kan sælge f.eks. Merchandise, mad eller drikkevarer, efter at kunden har købt en billet.

Den her artikel er om mersalg på et specifikt event, mersalg kan også oprettes på kontoniveau

I modsætning til at du kan lave mersalg som en del af din konto, så er mersalg til hvert event skræddersyet til den specifikke event. I denne guide bliver du ført igennem processen for, hvordan opsætter og administrere dit mersalg.

Trin 1: Navigering til mersalg-sektionen

For at oprette et mersalg til din begivenhed skal du starte med at logge ind på din Billetto-konto.

1. Gå til Mine events
  2. Admin.
  3. Rediger
  4. Billetter

Trin 2: Visning og administration af eksisterende mersalg

Hvis du vil se dine mersalg, kan du gøre det sådan her:

1. Gå til Mine events
  2. Admin.
  3. Deltagere
  4. Billethåndtering

Trin 3: Oprettelse af et nyt eventspecifikt mersalg produkt

Følg disse trin for at tilføje et nyt mersalg til et event:

1. Gå til Mine events
  2. Admin.
  3. Rediger
  4. Billetter
  5. Klik på Tilføj mersalg.
  6. Udfyld detaljerne for tilføjelsen, såsom navn, beskrivelse og eventuelt et billede.
  7. Definer hvor mange, der er tilgængelig for dette event, og sørg for, at det stemmer overens med dit events omfang og lagerkapacitet.
  8. Indstil pris

Særlig note om gebyr

Bemærk venligst, at Billetto Advertising gebyrer ikke gælder for mersalg. Denne undtagelse hjælper dig med at styre omkostningerne mere effektivt. Billetto-gebyrer for mersalg vil kun være procentdelen, ikke det faste gebyr. Dermed tager Billetto et betydeligt mindre gebyr for, hvad du sælger som mersalg, end hvis det havde været en billet.

Konklusion

Eventspecifik mersalg i Billetto er en fremragende måde at forbedre deltagernes oplevelse og øge indtægtspotentialet for hvert event. Ved at tilpasse Mersalg til hver enkelt event imødekommer du direkte dit publikums interesser og behov. Regelmæssig opdatering og tilpasning af dine Mersalg sikrer, at de forbliver relevante og tiltalende for dine deltagere.