Merförsäljning av tillvalsprodukter i köpprocessen

Introduktion

Tillvalsprodukter är en mångsidig funktion i Billetto som gör att eventarrangörer kan erbjuda ytterligare produkter som merförsäljning vid deras events. Billetto erbjuder tillvalsprodukter både på eventnivå och kontonivå.

Den här artikeln är fokuserad på tillvalsprodukter på eventnivå.

Till skillnad från kontoomfattande tillvalsprodukter är tillvalsprodukter på eventnivå skräddarsydda för de unika aspekterna av det specifika eventet, vilket ger en anpassad upplevelse för deltagarna. Den här guiden leder dig genom processen för att skapa och hantera eventspecifika tillvalsprodukter.

Navigera till tillvalsprodukter

För att skapa en tillvalsprodukt för ditt event, börja med att logga in på ditt Billetto-konto.

1. Gå till Mina events

2. Hantera

3. Ändra

4. Biljetter

Skapa en ny tillvalsprodukt

För att lägga till en ny tillvalsprodukt för ett event, följ dessa steg:
1. Gå till Mina events

2. Hantera

3. Ändra

4. Biljetter

1. Klicka på alternativet Skapa tillvalsprodukt.

2. Fyll i detaljerna för produkten, såsom dess namn, beskrivning, eventuellt en bild under avancerade inställningar.

3. Ange antalet som är tillgänglig för produkten.

4. Ange pris för produkten.

Visa och hantera befintliga tillvalsprodukter

För att se dina tillvalsprodukter kan du göra detta på eventet:

1. Gå till Mina events

2. Hantera

3. Deltagare i menyn till vänster

4. Hantera biljetter

Avgifter

Observera att Billetto Advertising avgifter inte är tillämpade på tillvalsprodukter. Detta undantag hjälper dig att hantera kostnaderna mer effektivt. Billetto-avgifter för tillvalsprodukter kommer bara att vara procentsatsen utan den fasta avgiften.

Slutsats

Eventspecifika tillvalsprodukter i Billetto är ett utmärkt sätt att öka intäktspotentialen för varje event. Genom att anpassa tillvalsprodukterna till varje event tillgodoser du din publiks intressen och behov direkt. Att regelbundet uppdatera och skräddarsy dina tillvalsprodukter säkerställer att de förblir relevanta och tilltalande för dina deltagare.