Hvordan laster jeg ned billettene jeg har kjøpt?

Når du har fullført et kjøp, vil en e-postbekreftelse automatisk bli sendt til e-postadressen din. Billettene dine vil bli funnet i en PDF-fil vedlagt denne e-postadressen. For å laste dem ned klikker du ganske enkelt på vedlegget, og da (forutsatt at du har oppdatert PDF-programvare) vil billettene dine vises.

Alternativt kan du også logge på Billetto-kontoen din (på nettet eller mobilappen) og klikke på Mine billetter øverst til høyre på skjermen. Her ser du alle billettene du har kjøpt. Klikk Last ned for å laste ned billettene dine.

Hvis du fortsatt opplever problemer mens du laster ned billettene dine, så sjekk denne siden her eller kontakt Billetto Support support@billetto.no