Jag har köpt fel biljett, vad ska jag göra?

Det är dessvärre inte alltid möjligt att byta biljetter. Om du upptäcker att du köpt fel biljetter eller inte längre kan delta, kontakta arrangören direkt och hör vilka möjligheterna är. Det är arrangören som beslutar om och sköter eventuellt byte och återköp av din biljett.

Du hittar arrangörens mailadress i din orderbekräftelse eller genom att klicka på Kontakt på eventsidan. Kom ihåg att skicka med det sju- eller åttasiffriga Order-ID (detta kan hittas på biljetten och i orderbekräftelsen), detta gör att det går snabbare för arrangören att hitta din order.

Notera: Om arrangören godkänner ett återköp kan det ta upp till 5 bankdagar för pengarna att återbetalas till det kort du använt vid köp och att vi endast gör återköp på biljettpriset, biljettavgiften eller tilläggsavgifter återbetalas ej ifall inget annat kommunicerats.