Jag vill överföra en biljett till en vän. Hur gör jag?

Nedan ser du hur du kan överföra en eller flera biljetten till en annan person:

1. logga in på ditt Billettokonto.

2. När du loggat in, klickar du på Mina biljetter

3. Klicka på titeln av eventet på ordern det gäller

4. Bocka i rutan för den biljett du vill överföra

5. Klicka på knappen Överför biljetter

6. Ange namn och emailadress på persons som ska motta biljetten och klicka Överför

Inom kort får din vän ett mejl med biljetten/biljetterna och om de har ett konto hos Billetto kan de också se biljetterna under "Mina biljetter". Om de inte har ett konto, är det bara för dem att skapa ett med den e-postadress som de fått biljetten överförd till, så hamnar biljetten automatiskt på deras Billettokonto.

Notera: Biljetterna kan endast överföras framtill 24 timmar innan eventet startar ifall inte arrangören angivet annat.