Måste jag skapa ett konto med lösenord hos Billetto?

Nä det behöver du inte men det kan vara en fördel för dig så att du kan ta del av alla funktioner vi erbjuder och på så sätt kan vi också leverera bästa möjliga service.

Du har alltid möjlighet att göra ett gästköp, vilket betyder att du inte behöver ha en profil på förhand för att köpa biljetter men vi kopplar alltid ett konto till din mailadress som vi också anger i köpprocessen så att vi har möjlighet att sända biljetten till dig via mail efter köpet. Om du efter ett gästköp vill upprätta ett konto och få tillgång till alla funktioner vi erbjuder, bl.a. snabb åtkomst till dina biljetter, så kan du självklart det genom att följa instruktionerna i nästa textstycke.

Skapa ett lösenord till ditt konto och få tillgång till alla våra funktioner:
klicka på Logga in, ange samma mailadress som vid köpet och klicka på Glömt lösenord och följa stegen vidare. Du kan också klicka på länken i Välkomstmailet som du mottar första gången du gör ett gästköp.

Fördelar med att koppla ett lösenord
Om du har något som helst problem med din order, så blir det helt enkelt lättare att reda ut vad som gått snett. Det kan handla om en felstavad e-postadress, eller ett bekräftelsemejl som kommit på villovägar. Dessutom kan du logga in för ladda ner dina biljetter närsom, och du kan se vilka event du gillat, men inte köpt biljetter till ännu. Du kan också enkelt tillgå dina biljetter i vår app genom att upprätta ett konto. Om du vill göra det där lilla extra, kan du också lägga till en profilbild med mera, genom att gå in och redigera din profil eller offentliga profil (i menyn längst upp till höger). Det är dock helt upp till dig!

Vid köp av biljetter, får arrangören tillgång till ditt namn och din e-postadress, så att de kan kontakta dig om de har någon viktig information att dela med sig av. Det kan hända att de också kontaktar dig om kommande event, ifall du tacka jag till att motta information från arrangören vid köpet.

För information om hur vi hanterar dina betalningsuppgifter, klicka här.