Hvorfor trenger jeg en Billetto-brukerkonto?

Billetto krever ikke at du oppretter en konto før kjøpet og vi tilbyr et utsjekkingsalternativ for gjester som standard.

Men når du kjøper en billett på Billetto for første gang, så oppretter vi kontoen din og sender deg en e-post med instruksjoner om hvordan du fullfører (legger til et passord) kontoopprettelsen og får tilgang til den. Dette gjøres for alle våre nye brukere for å sikre at vi kan levere best mulig service. Skulle du oppleve problemer med bestillingen din, kanskje du har skrevet feil e-postadresse eller slettet e-postbekreftelsen med billettene dine vedlagt, kan vi finne den på Billetto-kontoen din.

I tillegg kan du logge inn på Billetto-profilen din når som helst for å laste ned billettene dine, dersom du skulle ha mistet dem, samt se hvilke kommende eventer du har bestilt billetter til eller har «likt» til senere. Du kan også logge inn på vår Billetto-mobilapp for å bruke den ved inngangen i stedet for å skrive ut en billett.

Når du oppretter en Billetto-konto, vil du også ha en offentlig profil, denne lar deg være en del av eventfellesskapet vårt. Hvis du ønsker å ta en mer aktiv rolle i det voksende Billetto-fellesskapet, kan du legge til et profilbilde og andre detaljer ved å redigere profilen din.

Alternativt kan du skjule profilen her

Hvis du ønsker å slette kontoen din, har du muligheten til å gjøre det her.

Dine data er trygt lagret, og vi selger eller gir ikke opplysningene dine videre til noen tredjeparter.

Arrangøren av eventet du har kjøpt billettene til har tilgang til ditt navn og e-postadresse, da de kanskje må kontakte deg med viktig informasjon om eventet.

Med mindre du uttrykkelig har gitt tillatelse til at arrangøren av et event kan kontakte deg via e-post med informasjon om andre kommende eventer de vil arrangere, har de ikke tillatelse til dette i henhold til GDPR-loven.

For informasjon om hvordan betalingsopplysningerne dine håndteres sikkert, vennligst klikk her.

Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt vår kundesupport på support@billetto.no.