Arrangementet jeg har købt billetter til er blevet aflyst. Hvad gør jeg?

I de fleste tilfælde ved aflyste events er refusionen allerede på vej til den anvendte konto for købet. Refusionen bliver håndteret 3-5 bankdage efter eventet blev aflyst. Det kan tage op til 5 bankdage før det ses på den anvendte konto igen fra refusionen blev foretaget.

Billetgebyret refunderes ikke af Billetto ved aflyste events ej heller tilvalgsservices lavet ved købet som sms bekræftelsen, forsikring samt postforsendelse. Men hvis arrangøren har valgt at refundere eventet med billetgebyret får du det fulde beløb retur, hvis ikke, er det billetprisen der bliver refunderet tilbage.

Man skal ikke foretage sig noget i forhold til refusionen til sker automatisk, med mindre du høre fra os. I de tilfælde vil du modtage en email fra os, hvis vi skal bruge yderligere informationer fra dig i forhold til en håndtering af refusionen.

Hvis du har svært ved at finde refusionen på den anvendte konto, kan den ligge mellem betalingsdatoen for købet og op til 5 bankdage efter eventet blev aflyst.

Hvordan kommer jeg i kontakt med eventarrangøren?

Hvis arrangøren har oplyst at eventet vil finde sted på et andet sted/tidspunkt, er det op til dig at købe en ny billet inden eventet bliver udsolgt.

Bemærk: Hvis du har skiftet bank siden købet, skal du kontakte den gamle bank for at få dem til at overføre refusion til den nye bank. Det er den eneste måde at gøre det på. Hvis du har skiftet kort siden købet, vil beløbet stadig komme ind på kontoen, da den er den samme. Tilvalgsservices (forsikring, sms og forsendelse) samt billetgebyret refunderes ikke ved aflyste events med mindre andet er angivet af arrangøren.