Eventet jag skulle gå på blev inställt. Hur får jag pengarna tillbaka?

I de allra flesta fall är återbetalningen redan på väg till dig. Det tar upp till 5 dagar för återbetalningen att hanteras och därefter kan det gåt ytterligare dagar innan du ser pengarna på ditt konto. Det är arrangörens skyldighet att kommunicera ut till alla gäster hur och när återköp kommer att göras - så ta kontakt med dem om du har frågor kring detta.

Om inte arrangören specificerat något annat är det endast biljettpriset som betalas tillbaka, så om du vill ha din avgift tillbaka är det arrangören du ska kontakta.

Hur kontaktar jag arrangören?

Dubbelkolla gärna ditt kontoutdrag innan du tar kontakt, och kika även på det datum som köpet först gjordes, eftersom att återbetalningar ibland hamnar på det datumet.

Om eventet kommer att hållas ett annat datum och om du har fått biljetten återbetald är det upp till dig att köpa en ny biljett innan det nya eventet är slutsålt.

Notera: Om du har bytt bank sedan köpet behöver du kontakta din gamla bank för att få dem att överföra återbetalningen till din nya bank. Om du har bytt kort sedan köpet så kommer pengarna ändå att komma in på ditt konto, då det är det samma. Tilläggstjänster (SMS och försäkring) samt biljettavgiften återbetalas inte vid ett inställt event om arrangören inte angivet annat.