Varför behöver jag skapa ett konto och vad behövs för att jag ska kunna sälja biljetter hos Billetto?

När du skapar ett konto hos Billetto skapar du också en profil åt dig själv eller ditt företag.

Billetto-profilen gör att du kan marknadsföra dina event bättre, eftersom dina gäster då vet vem som arrangerar evenemanget. När gäster går in på din profil kan de dessutom se alla andra event som du kommer att hålla längre fram. De kan också följa din profil för att hålla sig uppdaterade om vad ni har på gång.

Du skapar ett konto och loggar in genom följande sätt:

• emailadress och lösenord
  • Facebookkonto
  • Googlekonto

Kom ihåg att lägga till dina bankkontouppgifter under din profil, så att vi kan göra utbetalningar till dig när ditt evenemang är avslutat.

Ett tips är att kolla igenom svaren och frågorna här i vårt Support Center, och du är alltid välkommen att ta kontakt med oss ifall du inte hittar svaret på dina frågor här.

Vi kräver som minimum att du fyller i en e-postadress, men var noga med att uppdatera din profil med så mycket info som möjligt, för att dina gäster ska känna sig säkra, och för att sökoptimera dina events.