Hvordan opretter jeg et medlemskab?

Det er forholdsvis nemt at oprette et medlemskab ved at følge nedenstående guide trin for trin.

Bemærk, at betalinger for medlemskab kun kan foretages med Google/Apple Pay eller kortbetaling.

Sådan gør du:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Opret

3. Klik på Medlemskaber

3. Vælg hvilken type medlemskab, du gerne vil tilbyde dine kunder (månedlig betaling eller éngangsbetaling)

Ved månedlig betaling trækkes beløbet på kundens kort automatisk én gang om måned, indtil kunden selv opsiger abonnementet.

Ved engangsbetaling betaler kunden beløbet én gang på forhånd, når købet foretages og skal derefter tegnes på ny, når det udløber.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

4. Vælg Lokations type unummereret, nummereret, online

5. Vælg Event informationer og udfyld

6. Gå videre til Tid og sted og udfyld (ved éngangsbetaling sætter du først tid og dato senere. Se punkt 13)

7. Vælg Abonnementer

8. Vælg design & tekst og udfyld

9. Du kan nu udgive dit medlemskab eller gemme det som kladde, hvis du ønsker at udgive på et senere tidspunkt.

Hvis du vil opsætte bindings- samt opsigelsesperiode, anbefaler vi, at du i første omgang gemmer som det kladde og følger processen videre:

10. Når du har gemt som kladde, vil du blive omdirigeret til Admin siden af medlemskabet. Vælg design & tilpasninger

11. Klik dernæst Bindings & opsigelsesperiode. Her kan du sætte en bindings- og opsigelsesperiode op, som skal opfyldes af medlemmet, før medlemskabet kan opsigelses (Bemærk: Funktionen er kun tilgængelig, hvis du har valgt at lave eventet med månedlig betaling).

• Under bindingsperiode skriver du det antal måneder, kunden skal være medlem, før vedkommende kan opsige medlemskabet. Det vil være det antal måneder, de skal betale for, hvis de opsiger deres medlemskab inden bindingsperiodens udløb.
  • Under opsigelsesperiode skriver du det antal måneder, som er gældende, hvis kunden opsiger medlemskabet efter bindengsperioden er overstået. Er opsigelsesperioden f.eks. sat til en måned, vil kunden skulle betale for den nuværende måned samt den efterfølgende måned ved opsigelse.

Du kan ikke kombinere både bindings- og opsigelsesperiode. Det er enten det ene eller det andet, som er gyldigt – afhængig af den periode i medlemskabet, kunden befinder sig i.

12. Tjek dit medlemskab igennem og se om, der er noget, der skal rettes til eller tilpasses yderligere (f.eks. ekstra tekst på ordrebekræftelsen, billede på billetter, adgangskoder mv.), inden du udgiver medlemskabet, så du sikrer dig, at alt er, som det skal være.

Du kan se, hvordan medlemskabet ser ud fra kundens side ved at klikke Besøg.  Når alt er som det skal være, klikker du Udgiv øverst.

Medlemskabet er nu aktivt og klar til at blive delt.

Årlig abonnementsbetaling

Hvis du vil køre med årlig abonnementsbetaling, opsættes eventet på samme måde som månedlige abonnementsbetalinger. Køberne trækkes så automatisk hvert år, indtil de afmelder deres medlemskab. Udbetalingerne forløber dog anderledes end ved månedlig betaling. Læs mere her.

Har du brug for at lave årlige automatiske betalinger, bedes du hive fat i vores support via support@billetto.dk

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, nummer/tal

Automatisk genereret beskrivelse

Engangsmedlemskaber

Du kan oprette engangsmedlemsskaber, der udløber på et givent tidspunkt.

Du kan enten vælge at redigere medlemskabet og sætte en dato på dit medlemskabsevent, eller du kan markere det som ’gennemført’, når medlemskabet er anvendt.

1. Klik Rediger på medlemskabseventet, og vælg tid og sted. Fjern flueben fra boksen:

Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, skærmbillede, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse

1. Indtast dato og tid (f.eks. 1.1.2024-31.12.2024), som medlemskabet skal løbe over

eller

Undlad at sætte dato på og vælg i stedet Gennemfør på medlemskabseventet, når det er afsluttet under Admin på medlemskabet. Klik Mere øverst til venstre og hernæst Gennemfør.