Hur skapar jag ett medlemskapsevent?

Det är enkelt att skapa medlemskapsevent, då designen och layouten är likt den som du använder när du skapar ett fristående event på Billetto.

Steg för steg

• Logga in på Billetto
  • Klicka på Skapa därefter Skapa medlemskap
  • Nu väljer du vilken slags medlemskap du vill erbjuda dina medlemmar (månads-medlemskap/prenumeration eller engångs-medlemskap)
    • Vid månads-medlemskap, dras summan automatiskt från medlemmens bankkonto en gång i månaden fram tills att medlemskapet sägs upp
    • Vid engångs-medlemskap, så betalar medlemmen en gång för den angivna perioden, därefter måste medlemskapet förnyas vid varje ny period
  • klicka Fortsätt och fyll i de kommande stegen:
    - Typ av lokal
    - Grundinfo
    - Tid och adress
    - Prenumerationer (Kom ihåg, om du har olika nivåer på medlemskapet tex. guld, silver, brons etc. behöver du skapa en prenumeration för varje)
    - Text och design
  • Spara ditt medlemskap som utkast eller publicera
  • När du sparat som utkast eller publicerat hamnar du inne på Hantera event sida.

Om du har ett medlemskap-månadsvis kan du ange bindningstid/uppsägningstid genom att klicka Anpassning och Design i menyn till vänster, välj Bindningstid och uppsägningstid. Här anger du minimum längd på medlemskapet
    • Under Bindningstid anger du antal av betalningar som en medlem måste göra för att ha möjlighet att avbryta medlemskapet. Om du inte vill att det ska finns en sådan regel, så anger du inget
    • Under Uppsägningstid anger du antal betalningar en medlem behöver göra efter att ett medlemskap har sagts upp. Om du inte vill att det ska finns en sådan regel, så anger du inget
      Observera: Det är inte möjligt att kombinera Bindningstid och uppsägningsperiod utan du behöver välja den ena eller den andra beroende på hur ert medlemskap/prenumeration ser ut
  • Kolla igenom ditt medlemskap så att allting är såsom du önskar såsom text på orderbekräftelsen, bilder på biljetten etc. Du kan alltid klicka på Besök för att se eventet såsom det framgår för biljettköpare.
  • Klicka Publicera (om medlemskapet ligger som utkast) när du känner dig klar till att börja sälja medlemskap

Notera:

• Du kan alltid finna ditt medlemskapsevent genom att klicka Hantera i toppmenyn och därefter Medlemskap.
    • Om du skulle vilja skapa ett årligt medlemskap med automatisk betalning, vänligen kontakta oss direkt på support@billetto.se för att prata om de möjligheter som finns.